Städdag 15/4. Välkomna!

Städdag

Söndagen den 15april är det dags för den årliga städningen av vår gemensamma väg. Vi träffas utanför familjen Sandberg på Sannådalavägen 105 och fördelar uppgifter och sopsäckar.   Start klockan 10.00!

Även små insatser välkomnas.

På agendan står skräpplockning, klippning av utskjutande grenar och rensning av vägtrummor m.m.  Har Du något Du tycker bör göras så maila gärna styrelsen på styrelsen@sannadala.se snarast. Ta med egna lämpliga redskap! Stora och små är lika välkomna.  Ta chansen att aktivt medverka till en vacker närmiljö och till en levande grannsamverkan där du bor!

OBS!  Om Du kör på vägen under denna tid så tänk på att det vistas        ovanligt mycket vuxna, barn, djur och kanske avklippta grenar                         på vägen så visa extra mycket hänsyn!

Varmt välkomna alla, önskar styrelsen!

P.S. Årsmöteshandligar finns nu på vår hemsida www.sannadala.se