Dags för den årliga städdagen

Vi gör som vanligt att vi tar med oss säckar och plockar lite skräp längs vägen och om det är några grenar som skjuter ut över vägen tar vi ned dem.

Söndagen den 5 maj
Kl: 10:00
Var: Vi träffas utanför Sannå Dalavägen 77

Väl mötta!
Hälsningar Styrelsen

Växtlighet längs Sannå Dalavägen

Hoppas att ni har haft en bra sommar!

Det har i alla fall våra växter längs vägen haft. De växer och frodas och börjar växa in mer och mer över och nära vägen.

Föreningen får varje år bidrag för att hålla vår väg i gott skick. Detta kräver bland annat att all växtlighet måste hållas ett visst avstånd från vägen. För att vi ska få fortsatt vägbidrag måste vi nu göra en insats och klippa de grenar och buskar som är nära eller hänger över vägen.

Styrelsen har tagit beslut om att alla medlemmar i vägföreningen har möjlighet att själva klippa längs sin tomt under september månad. Har man inte gjort det under september har styrelsen köpt in tjänsten och då kommer det någon och gör jobbet åt oss.

Vill ni vara hemma och kontrollera vad som klipps får ni kontakta Ordförande Peter Magnusson för att få information om när de kommer och klipper.

Här på webbsidan hittar ni kontaktuppgifter om ni vill komma i kontakt med styrelsen.

Sammanfattningsvis har vi september månad på oss att själva klippa våra växter.

Med vänliga hälsningar
Styrelsen Sannå Dala Vägsamfällighet

Städdag 27 maj

På stämman hade vi inte beslutat om någon städdag än och på senaste mötet beslutade vi att vi träffas den 27 maj kl 10:00 vid karpdammen.

Välkomna!

Kallelse till ordinarie föreningsstämma

Hej, nu har vi skickat ut kallelsen till ordinarie föreningsstämman i vår vägsamfällighet.
Den kommer att äga rum onsdagen den 15 mars kl 20:00 på Nya Särögården.
Sista dag att lämna in motioner är 31 januari 2023.

Vi hoppas att ni har möjlighet att komma!

Med vänliga hälsningar
Styrelsen

Tiden springer iväg och det är redan höst

Hoppas att ni har haft en bra sommar och är fortsatt rädda om varandra även efter att covidrestriktionerna har lyfts.

Nu när höstmörkret börjar lägga sig vill vi påminna om att ha belysning på cyklar, hästar, hundar och oss själva när vi är ute och rör oss och vara försiktiga.
Även höstmörkret gör att personer som inte skall befinna sig i vårt område kan röra sig fritt i skydd av mörkret. Vi vill uppmana alla att vara uppmärksamma på och gärna dela med er om det är något ovanligt som inträffar.

Till sist vill vi påminna våra ryttare i området att plocka upp hästbajset och sopa in det på ställen där det inte är tomter. Det finns flera sträckor längs vår väg där det inte är hus och där går det fint att sopa undan bajset. Tänk på att våra boende inte vill ha det vid utfarter, trappor, gångar eller längs med mur eller häck.

Ta hand om er!

/Styrelsen

Sommaren är här!

Sommarvärmen har kommit till Sannå Dalavägen tillslut och styrelsen har bokat in kantklippning längs vår väg en gång före midsommar och en gång mot slutet av sommaren.
Förutom detta kommer styrelsen att sätta upp nya mötesplatsskyltar under sommaren och en skylt i hastighetsdämpande syfte utanför fastighet nr 86.