Tiden springer iväg och det är redan höst

Hoppas att ni har haft en bra sommar och är fortsatt rädda om varandra även efter att covidrestriktionerna har lyfts.

Nu när höstmörkret börjar lägga sig vill vi påminna om att ha belysning på cyklar, hästar, hundar och oss själva när vi är ute och rör oss och vara försiktiga.
Även höstmörkret gör att personer som inte skall befinna sig i vårt område kan röra sig fritt i skydd av mörkret. Vi vill uppmana alla att vara uppmärksamma på och gärna dela med er om det är något ovanligt som inträffar.

Till sist vill vi påminna våra ryttare i området att plocka upp hästbajset och sopa in det på ställen där det inte är tomter. Det finns flera sträckor längs vår väg där det inte är hus och där går det fint att sopa undan bajset. Tänk på att våra boende inte vill ha det vid utfarter, trappor, gångar eller längs med mur eller häck.

Ta hand om er!

/Styrelsen